关闭

挖地三尺的“温馨”工业风|乾正设计新品 银座超时尚“晒”道

2017-09-21  10:01:11  来源:家居装修知识网  

生命中不可以没有这样的一种放逐,和这样的一种活力,

一切由你,不走寻常路,勇敢的活出自我,“晒”出自己喜欢的生活方式,感受这被我们遗忘的瞬间……

银座人民广场店

Ginza INZONE /People’s Square

Not an exile like this shall be excluded from life,

Neither a vitality like this,

Everything is up to you,

Away from the usual way,

Have the gut to live yourself,

“Reflecting” every single moment you love about your life,

Feel this instance once we’ve forgotten somehow…

创意原点

項目处在市中心的人民广场负一层,但当你走進銀座,随性,抽象如马路的地面,钢结构,砖墙,夸张的灯饰,混搭的色彩… 就是这么简单粗暴,有个性。

The project is on the B1 floor of the People’s Square in the city center. But when you walk in Ginza, free of will, abstract as the road surface, steel structure, brick walls, flamboyant lamp decorations, mixed colors…..It is as simplified and symbolic as this.

“温馨”工业风

项目保留了原始的砖墙,也增加了新的元素,这样新与旧的结合,在这座城市是相当时髦的。购物中心内的水泥地面,钢结构,镜子,灯光和犹如”古董车”一样的灯饰及速度感的家具给空间里增添了惬意舒适的气氛。

The project preserves the original brick walls, and adds some new elements as well. This combination of old and new will be outstanding in this city. The cement floor inside the shopping center, the steel structure, the mirror and light decorations that resembles “vintage vehicle”, as well as the furniture full of sense of speed is adding up to the comfort and relaxing atmosphere.

当你逛累了,随时都有加油站(能量站),坐在吧台旁边,喝上一杯你喜欢的酒水或饮料时,这样一段愉快轻松的时光一定会让你印象深刻!

When you are tired, a gas station (energy station) will always be around at your service. When you sit next to the bar counter, having one of your favorite alcohol or soft drinks, you will certainly be impressed with such an unforgettable and irreplaceable joyful time!

整个购物中心分为四个入口,主要客流集中在南北主通道上,所以整个人流的引导设计非常关键,一条极长的通道,需要赋予它变化的形态,让它焕发生命力,并将人流流向其它街区及空间。

设计师将从新创造这一南北大道,打个结,在大道上,将矩形块为数字“8”,像一个赛道,让人流互动无限大。大道两侧的店铺全部规划为开放的店铺空间,人流可以自由流动,形成一个热闹的氛围。大道的通向次通道的链接处,皆做了主题延伸设计,有效的链接不同业态区域空间。

The whole shopping center has four entrance. The main visitor stream will be focusing on the south-north main passage. Therefore the design to guide the visitor stream is the key point. A passage too long requires changing forms to stay vigorous and to introduce the visitors into other blocks and space at the same time.

The designer is rebuilding this south-north main passage out of innovation. The passage will be knotted in the middle, which resembles the number “8”. A rectangle space is reformed into a race-like passage, which increase the possibility for visitors interaction to infinity. The shops along the passage are all planned to be open. The visitors will come and go at their free will, which will create a lively atmosphere. At the joint point where the main passage is going into the sub passage, the theme design is extended, and the theme design enables different commercial form sections to be effectively connected together.

银座给人们留下深刻的印象,除了因为有独特的零售商品、精致的美食和亲切热情的服务以外,极具场景化的购物场地,不一样的购物体验,让“INZONE STYLE的生活方式正在不断蔓延.

Ginza will impress people deeply, not only because of its unique retailing products, delicate gourmet and warm-hearted service, but the scenic shopping area and different shopping experience as well. Let the “INZONE STYLE” life expand into everyone’s life.

项目名称:银座INZONE(人民广场)

项目类别:购物中心

坐落地点:中国·临沂

设计面积:37577 m2

设 计 师: 申俊伟 ELSON SHEN

设计公司: 上海乾正建筑装饰设计有限公司

设计师 申俊伟

设计师 申俊伟

责任编辑:林菽蔚